Seppälän Lammastila logo

AJANKOHTAISTA

Täyttä kesää! Tapahtumien ja uuden edessä.

26.05.2024

Tilapuoti ja kesätapahtumat tilalla, sekä turuilla ja toreilla

Tilapuoti palvelee perjantaisin klo 16-19, sekä sopimuksen mukaan.

Kesätorit alkavat! Olemme mukana sään salliessa. 7.6. alkaen perjantaisin Miehikkälän kesätori klo 18-20, poikkeus juhannusviikko torstaina 20.6. Juhannusaattona 21.6. Pyhällön kesätori klo 10-12, Pyhallössä kesätorit lauantaisin klo 10-12. Pikkukylien pikkumarkkinat 29.6. Suurmiehikkälä klo 10-16.

Seppälän lomalaitumella Lammaspolulta hyvinvointiin-tapahtuma 14.6.24.

Kesäkuun lammasateriaRosvopaistia talon tapaan on 15.6.24 .

Tervetuloa puotiin ja kesätapahtumiin!

Uutiskirjeellä parhaat päältä

Nyt uutena uutiskirje, pääset matkallemme vuodenajan mukaan vaihtuviin tapahtumiin ja tuotteisiin, liity mukaan postituslistalle.

Laidunkautta, hyvinvointipalvelut ja paimenlomat

Kesä vaihtui päälle aivan heittämällä. Lammastilalla laidunkautta aloitellaan ja karitsat pääsevät myös rallittelemaan vihreälle pellolle. Kesä tuo virtaa ja intoa toteuttaa myös uutta. Seppälän lammastilan blogikirjoitukset jatkuvat pitkän tauon jälkeen. Uutena aloitetaan uutiskirje, jossa noin kuukausittain kerromme tilan kuulumisia, kauden tapahtumista, sekä jaamme myös kuukauden/kauden reseptin, Laiskan Lampurin keittiöstä. Liity postituslistalle ja ole ensimmäisten joukossa jyvällä lammastilan tarjonnasta ja kuulumisista.

Hyvinvointitpalvelumme Villan polulla aloittaa iltatapahtumana Lammaspolulta Hyvinvointiin 14.6.24 klo 16:30-21. Lammaspolulla kuljetaan ja katsotaan maailmaan lampaan korkeudelta, upotetaan kädet villan pehmeytyeen ja edetään Vilma Muurosen Luontojoogan ja äänimaljarentoutuksen kautta rauhoittumaan ja irtautumaan arjesta. Lue lisää ja ilmottaudu tapahtumaan, paikkoja rajoitetusti.

Paimenlomat Seppälän lomalaitumella käynnistyvät 3.6.24. Kesäkuulla jo useita varauksia, varaa elämyksellinen lomasi, jolla pääset turvallisesti tutustumaan lammastilan eläimiin, nauttimaan maaseutuluonnosta, sekä lähialueen luontomatkailusta. Seppälän lomalaitumella hyvä sijainti myös pistomatkoille mm. Lappeenrantaan, Haminaan, Kotkaan. Majoituskohde Lampurin Torppa on käytettävissä myös muuhun majoittumiseen ympärivuotisesti.

Ihanaa kesää sinulle!

Tilaa uutiskirjeemme ja ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista tapahtumista, kuulumisista ja herkullisista resepteistä Seppälän Lammastilalta.

Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Voit muokata tilaustasi uutiskirjeen hallintasivulta, jonka linkki löytyy jokaisesta uutiskirjeestä.

Seppälän Lammastila logo
© 2024 Seppälän Lammastila
envelopephone-handsetmap-markercross-circlechevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram