Seppälän Lammastila logo

Elämyspalvelut

Matka hyvinvointiin käy rauhoittumisen kautta. Seppälän lammastilan Anu ja Vinksallaan hyvinvointipalveluyrittäjä Vilma istuivat päiväteellä Seppälän Lomalaitumen grillinavetassa katsellen levollisesti kulkevia lampaita laitumella ja idea yhteisistä hyvinvointia tukevista tapahtumista saivat alkusysäyksensä.
KYSY TARJOUSTA
Seppälän Lomalaitumen grillinavetta

Kesäkauden hyvinvointi-illat

Kesäkauden hyvinvointi-illat koostuvat lammaslaitumen polulla kulkien tutustumassa lampaiden laidunmaailmaan. Eläimen kohtaaminen ja niiden luottamuksen voittaminen ihastuttaa ja pakottaa rauhoittumaan, sekä keskittymään hetkeen. Käden upotessa villaan, sen lämpö ja pehmeys luo turvallisuuden tunnetta. Laidunpolulla kuljetaan villan alkulähteillä, tutuksi tulee villan polku aina eläinten hoidosta valmiiseen lankavyyhtiin.

Vinksallaan yrittäjä Vilman kanssa matka jatkuu luontojoogan ja äänimaljarentoutuksen kautta kehon ja mielen rauhoittumiseen. Säätä mukaellen käytössä on lammaslaidun tai tilava ja rauhoittava grillinavettaympäristö.

Lammastilan Anu tarjoaa iltateetä ja tuoreita sämpylöitä, sekä makeaa leivonnaista tapahtuman lopuksi.
Illat järjestetään tapahtumina, sekä ryhmälle 4-10 henkilölle tilattavana palveluna.

Hinta 45e/hlö
Kesto 5 tuntia
Äänimaljarentoutus grillinavetassa

Neule-hyvinvointiviikonloppu

Neule-hyvinvointiviikonloppu la-su vie syvään päähän paimenlomahengessä. Arki ja meluisa ympäristö karistetaan tullessa harteilta Vinksallaan Vilman joogahetkessä. Laidunpolulle lähdetään Seppälän lammastilan Anun seurassa tutustumaan villan alkulähteille, sen ominaisuuksiin, ympäristöarvoihin ja eläimen hoitoon liittyviin näkökohtiin.

Oman vapaan neuletyön kanssa neulotaan sään mukaan laitumella, rauhallista henkeä huokuvan grillinavetan syleilyssä, tai Lampurin Torpassa.

Vilman luontojooga-ja äänimaljarentoutushetket auttavat kehoa ja mieltä rentoutumaan maaseutuluontoympäristössä.

Ohjelma on väljä, eikä tavoitteellinen neuletyökään ole tämän viikonlopun mantra. Hyvä samanhenkinen seura, aiheeseen, sekä aiheen vierestä olevien asioiden jakaminen on teema. Lampaiden läsnäolo, niiden seuraaminen ja pienet hoitotoimet niin halutessaan, auttavat ymmärtämään perusasioiden kautta elämää ehkäpä toisesta näkökulmasta. Ja Seppälän lomalaitumen taika tarttuu mukaasi, kun sen vain sallit.

Viikonloppuna nautitaan välipalat, illallinen, aamupala, lounas ja lähtökahvit lammastilan Anun tarjoilusta. Ilmoitathan erityisruokavaliot.

Sauna ja palju lämpiää lauantai-iltana.

Lampurin Torppa tarjoaa makoisat unet yhden-kahden hengen huoneissa 4-8 henkilölle.

Hinta 195e/hlö sisältäen ohjelman, majoittumisen ja ruoat
Ilman majoittumista hinta on 125e

Seppälän Lammastila logo
© 2024 Seppälän Lammastila
envelopephone-handsetmap-markercross-circlechevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram