Karitsabaari huokuu rauhoittavaa tunnelmaa. Istu hetkeksi ja anna itsellesi hengähdystauko arjen kiireistä. Ravintolatilaa ympäröi eri luonnonväreissä olevat suomenlampaan taljat, penkeillä taljat lämmittävät istujaa. Talviaikaan pönttöuunissa hehkuu elävä tuli.
Lammasaterioiden tarjoilu syntyy tilanväen käsissä. Tuvan leivinuuni hauduttaa lihat ja laatikot. Tuore rieska pyöräytetään aamun varhaisina tunteina. Juurekset hankitaan lähitilalta, marjat lähimetsistä, liha tietysti omalta tilalta. Aitoja makuja ilman keinotekoisia makuaineita tai eineksiä. Itse tehdyltä se saa maistuakin. Ruokailu on enemmän, kuin vatsantäytettä. Ympärilläsi on kattaus lammastilan tarjonnasta ja halutessasi voit tutustua lampaisiin tilanväen kanssa. Keskikesällä ainoastaan on aika, jolloin valtaosa lampaista laiduntaa tilakeskuksen ulkopuolella.
Katso lisää
ATERIAVAIHTOEHDOISTA