Seppälän Lammastila logo

Tilausravintolapalvelut

Seppälän lammastilan Tilausravintola Karitsabaarissa nautit herkullisen lammasaterian. Valmistamme paikan päällä ryhmällesi 10-54 henkilön aterian omista ja lähialueemme tuotteista. Järjestä elämyksellinen juhla tai yritystapahtuma maaseudun rauhassa. Kokouskäyttöön on varattu 52" näyttö HDMI-liitännällä.

Täydellinen juhla/kokous/kurssi/tyhypaketti syntyy tarpeesi mukaan räätälöitynä 6-10 henkilölle. Päätilan Karitsabaarissa on tilaa kokouksen vietoon, sekä toiminnallisille kursseille. Lounas-ja välipalat lammastilan tapaan samassa tilassa. Majoittuminen ja rennon illan vietto Seppälän lomalaitumella saunoen, grillaten ja paljussa loikoillen. Pyydä tarjous!


Järjestämme lähes kuukausittain julkisia lammasateriatapahtumia, jossa pääset osallistumaan aterioille pienemmällä porukalla. Ateriat löydät Ajankohtaista-osiosta.
KYSY TARJOUSTA

Tilausravintola Karitsabaari

Karitsabaari huokuu rauhoittavaa tunnelmaa. Istu hetkeksi ja anna itsellesi hengähdystauko arjen kiireistä. Ravintolatilaa ympäröi eri luonnonväreissä olevat suomenlampaan taljat, penkeillä taljat lämmittävät istujaa. Talviaikaan pönttöuunissa hehkuu elävä tuli.

Lammasaterioiden tarjoilu syntyy tilanväen käsissä. Tuvan leivinuuni hauduttaa lihat ja laatikot. Tuore rieska pyöräytetään aamun varhaisina tunteina. Juurekset hankitaan lähitilalta, marjat lähimetsistä, liha tietysti omalta tilalta. Aitoja makuja ilman keinotekoisia makuaineita tai eineksiä. Itse tehdyltä se saa maistuakin. Ruokailu on enemmän, kuin vatsantäytettä. Ympärilläsi on kattaus lammastilan tarjonnasta ja halutessasi voit tutustua lampaisiin tilanväen kanssa. Keskikesällä ainoastaan on aika, jolloin valtaosa lampaista laiduntaa tilakeskuksen ulkopuolella.

Katso lisää ATERIAVAIHTOEHDOISTA
AJANKOHTAISTA

Tilapuoti Villataivas

Tilapuoti villataivaassa pääset villan turvalliseen pehmeään syleilyyn. Mitä kaikkea tuosta ihanasta suomenlampaasta voi saadakaan? Karitsanlihaa löytyy tilalta ympäri vuoden niin maistuviin patoihin, grilliherkuiksi-kuin gourmet annoksiin. Puolikkaan paloitellun karitsan saat ennakkotilauksesta. Lammasjalosteita on vuodenkierrosta riippuen mm. huippusuosittuja lammassäilykkeitä, lammaspalvilihaa, lammasmeetwurstia, grillimakkaraa, joskus jopa kuivalihaa.

Villa lämmittää, viilentää, on ekologinen, paloturvallinen, antibakteerinen, aivan luonnostaan! Seppälän lammastilan villa- ja taljatuotteet ovat värjäämättömiä, runsas värikirjo on peräisin tuosta upeasta rodusta. Astu peremmälle puodin syleilyyn.
Seppälän Lammastila logo
© 2024 Seppälän Lammastila
envelopephone-handsetmap-markercross-circlechevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram