Seppälän Lammastila logo

Seppälän Lammastilan blogi

Lampurilainen a`la Arto- resepti

Heinäkuussa herkutellaan täyden kesän aikaan grillin äärellä. Tälläkin kertaa resepti on “lainattu”. Edellinen kunnanjohtajamme Arto Ylönen loi kuntaamme positiivista virettä ja heittäytyi täysillä kunnan vahvuuksien...

Lammasrisotto resepti

Kesäkuun reseptinä on Laiskan Lampurin keittiössä kokeilussa ollut asiakkaan resepti, Venäläinen pilahvi, eli Plov. En ollut moisesta kuullut aiemmin ja Lauran kysyessä lihaa Ploviin, löysin...

Ryhtiliikkeellä kohti kesää

Laidunkauden korvalla Aurinko paistaa täydeltä terältä, luonto on räjähtävän kasvun liikkeessä. Seppälän lammastilan pää(Bää)-tähdet viettävät eloaan vielä sisäruokintakauden loppumetreillä, harjoitellen kuitenkin jo laidunnusta kotipelloilla. Kerintärupeama...

Eletään laidunkautta

Heinäkuu on jo hyvässä alussa tätä kirjoittaessa. Kesällä aika vierähtää, välillä on pakotettava itsensä pysähtymään ja kohtaamaan hetki. Vuodenaika täynnä tuoksuja, lämpöä, vehreyttä, sinistä taivasta,...

Lammastilan elämää – kevättä kohti

Pääsiäinen on vietetty, vauhti kiihtyi kiihtymistään maaliskuun alusta aina pääsiäiseen. Karitsoinnit olivat päällä, karitsanlihakauppa kävi kuumaakin kuumempana, lammastilan pääsiäisaterialle tuli, kuin tulikin aivan mahtavasti tilauksia takeawey-ateriana....

Seppälän Lammastila logo
© 2024 Seppälän Lammastila
envelopephone-handsetmap-markercross-circlechevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram