Seppälän Lammastila logo

BLOGI

Tuote-esittelyssä Seppälän lammastilan Varvasvilla

26.06.2024

Kesähelle ja karjanhoito, liikkuminen peltoalueilla, siellähän tarvitsee kumisaapasta!

Kumisaappaat voivat olla jalassa helposti tunteja, jopa 10-14 tuntiakin jalassa tuossa 30 asteen helteessäkin. Jokainen arvaa, että ei välttämättä jaloille ihan miellyttävä juttu. Mutta lammastilalla siitäkin selviää tuon Ihanan Villan avulla!

Saappaassa on Seppälän Lammastilan turkispohjallinen ja paljaassa jalassa Seppälän lammastilan aito villasukka-ilman muovia ja kemikaaleja. Silti varpaanvälit saattavat hautua ja aueta haavoille saakka. Heti pienen kirvelyn alkaessa apuun rientää Seppälän lammastilan Varvasvilla. Kevyesti pesty, värjäämätön karstattu villa, joka sisältää sormin tuntien lanoliinia, tuota villan omaa rasvaa.

Pussukasta riittää pitkälle, suikale irroitetaan käsin, kiedotaan varpaan/varpaiden ympärille ja sukka pitää villan paikoillaan. Itse pidän villaa ympäri vuorokauden, vaihtaen päivittäin varpaiden pesun ja kuivauksen jälkeen. Haavaumat on itsellä parantuneet 2-4 vuorokaudessa.

Mitä varvasvilla tekee?

Varvasvilla, luonnonkuitu luonnollisine rasvoineen pitää ihon erillään, ehkäisee hankausta,ilmastoi kuiturakenteellaan, imee kosteutta tehokkaasti tuntumatta kostealta ja on luonnollisesti antibakteerinen. Kehon oma mikrobikanta pääsee hoitamaan ongelman tällä tukihoidolla kuntoon. Villan hävittäminen ei rasita ympäristöä, villakuitu maatuu, eikä tuota ympäristöä rasittavia muovi-tai kemikaalijatteitä.

Varvasvillan käyttöaiheet

-hiertymien hoito ja ehkäisy esim. retkeillessä, työsaappaissa/kengissä

-diabeetikoiden jalkahoidon tukihoito ja ongelmien ehkäisy

-vuodepotilaalla heikentyneen verenkierron vuoksi ongelmallisten ääreisosien hoito ja haavaumien ennaltaehkäisy. Lämmittää myös varpaita ja ehkäisee suonenvetoa. Myös ihon poimukohtiin ehkäisemään ihon hikoilua ja tulehtumista.

-märässä maastossa pitkään kävellessä pitää ihon kuivana

-talviulkoiluun ja pyöräilyyn sormenpäiden ja varpaiden lämmittämiseen

Tuntuuko villa karkealta, eikö se hikoiluta?

Suomenlampaan villakuitu on ohutta ja pehmeää. Karstattu villa tuntuu miellyttävältä, ei tosiaan pistävältä. Villa lämmittää-villa viilentää! Juuri myös kuumalla hiostavalla ilmalla villa pitää ihon kuivana, imee kosteuden hyvin tehokkaasti. Älä säikähdä! aamulla laitettu varvasvilla voi rankan päivän jälkeen olla huopunut tiiviiksi, se on villan ominaisuus.

Asiakkaiden kommentteja ja kertomuksia

-Seija kertoi pitävänsä varvasvillaa hiihto-ja vaellusretkillä mukanaan. Vaelluksella ollessaa molempiin jalkoihin oli tullut hiertymät. Seija laittoin toiseen jalkaan varvasvillaa ja toiseen Compeed-rakkolaastarin. Varvasvillan kanssa haavauma ei tuottanut enää kipua, mutta Compeed-jalka kärsi kivusta joka askeleella.

-Kerttu on varvasvillan säännöllinen kuluttaja. Hänellä toinen varvas painaa toista ja väli on niin tiivis, että se hautuu jatkuvasti. Kerttu on saanut avun varvasvillan avulla.

-Kati metsästi noutoruokaa hakiessaan varvasvillapussia ja kertoi sen olevan koko perheen käytössä. Aktiiviset lapset harrastuksissaan lenkkareissa saavat varpaansa nilelle ja varvasvilla on tuonut avun myös nuorison jalkaongelmiin.

Varvasvillan myynti

Varvasvillaamme saa tilapuoti Villataivaasta, postitse lähetettynä, markkina-ja Reko-tapahtumista. Hanki omasi ja nauti liikkumisesta ehjin ja tervein jaloin

Seppälän lammastilan varvasvilla 30g 5e/pss (käytämme pakkaukseen toisen tuotteen ylijäämäpusseja kierrättäen)

Tilaa oma varvasvillapussisi, tai nouda Villataivas-puodistamme

Tilaa uutiskirjeemme ja ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista tapahtumista, kuulumisista ja herkullisista resepteistä Seppälän Lammastilalta.

Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Voit muokata tilaustasi uutiskirjeen hallintasivulta, jonka linkki löytyy jokaisesta uutiskirjeestä.

Seppälän Lammastila logo
© 2024 Seppälän Lammastila
envelopephone-handsetmap-markercross-circlechevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram