Seppälän Lammastila logo

AJANKOHTAISTA

Kohti Vappua ja Äitienpäivää

16.04.2024

Tilapuoti palvelee perjantaisin klo 16-19. Lammasateriat toukokuussa 1.5. Vappubrunssi ja 12.5. Äitienpäiväateria

Seppälän lammastilan väki kiittää lämpimästi vielä asiakkaitaan pääsiäisen ajan tapahtumiin, Rekojakeluihin ja tilapuodin palveluihin osallistuneita. Pääsiäinen oli touhukasta aikaa, mutta sillä pääsemme jälleen eteenpäin kohti kesää, sen teette te, rakkaat asiakkaat.

Kevätkaritsoinnit ovat ohitse, päivät täyttyvät kuitenkin tiiviisti lampaiden hoidosta. Karitsat ja emot vaativat runsaasti hoitoa ja seurantaa, että kasvu ja kunnossa pysyminen toteutuu. Muiden ryhmien osalla on vuorossa kevätkerinnät, sekä astutusaika kesäkaritsointiin, joka tälle vuodelle ajoitetaan elokuun puoliväliin. Laidunaitojen korjaukset pääsevät käyntiin ensi viikolla, reunojen raivausta, sekä aitoihin lisälankojen laitto, nauhojen vaihto ja tolppien tukevuuden varmistaminen.

Lammasateriat pääsevät käyntiin julkisilla aterioilla Vapunpäivänä, jolloin tarjolla on lammastilan Vappubrunssi klo 13-16. Äitejä juhlistetaan Äitienpäivänä 12.5.24 Äitienpäiväaterialla klo 12 ja klo 15 kattauksissa. Varaathan ajoissa pöytäsi aterioille. Lammastilan tilausravintola Karitsabaariin on vielä vapaita aikoja kokous-perhejuhla-ja ryhmätapahtumille. Toivotamme tervetulleiksi Helatorstaina 9.5. Miehikkälän eläkeläiset, sekä illemmalla Haminan kansalaisopiston neuleryhmän 🙂 18.5. varattuna yksityistilaisuuteen.

Seppälän lomalaitumella alkaa olla lintujen kevätmuutto vahvasti läsnä. Lampurin Torppa tarjoaa mahdollisuuden majoittua jopa 8 aikuiselle, talo on varustettu hyvillä perusmukavuuksilla. Lähellä oleva Vaalimaanjoki ja pelloille ajoittain tulviva vesi houkuttaa lintuja laskeutumaan ja avara peltomaisema tarjoaa hyvän näkyvyyden. Varaa majoituksesi kevään Arktikalle 🙂

Mukavia kevätpäiviä toivottaen Anu ja Harri

Tilaa uutiskirjeemme ja ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista tapahtumista, kuulumisista ja herkullisista resepteistä Seppälän Lammastilalta.

Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Voit muokata tilaustasi uutiskirjeen hallintasivulta, jonka linkki löytyy jokaisesta uutiskirjeestä.

Seppälän Lammastila logo
© 2024 Seppälän Lammastila
envelopephone-handsetmap-markercross-circlechevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram