Seppälän Lammastila logo

AJANKOHTAISTA

Lammastilalla kohti pääsiäistä ja kevättä

29.02.2024

Pääsiäisen karitsanlihat varattavissa! Maaliskuun kattaukset avataan, varaa ajoissa pöytäsi lammastilan pääsiäispöytään. Katso TÄSTÄ maaliskuun tapahtumat. TILAPUOTI AVOINNA PERJANTAISIN KLO 16-19, POIKKEUS PÄÄSIÄISVIIKOLLA, JOLLOIN KIIRASTORSTAINA KLO 14-19. MYÖS SOPIMUKSEN MUKAAN

Lammastilalla kevään ja pääsiäisen tulo on kihelmöivän odotuksen aikaa. Kevätkaritsointien odotetaan käynnistyvän ennen pääsiäistä, kerinnät on aloitettu ja kehräämöltä saatu edellisen kerinnän villat kotiin lankoina.

Karitsanlihan kysyntä on muuttunut kymmenen vuoden kuluessa, lihan kysyntää on ympärivuotisesti. Pääsiäinen on kuitenkin kiistatta kiihkein sesonki, johon myös varaudutaan parhaamme mukaan.

Maaliskuussa hellitään herkkusuita Seppälän Lammastilan tilausravintola Karitsabaarissa useassa kattauksessa. 16.3.24 aloitetaan kuukausittaisella aterialla Seppälän lammastilan Kymenlaakso-Menu aterialla . Pääsiäisaikaan on kolme kattausta: Pitkäperjantain Lammasateria (TÄYNNÄ), Pääsiäisateria sunnuntaina, sekä toinen pääsiäiskattaus 2. pääsiäispäivänä. Varaa aterioille paikkasi. Pääsiäisen aikaan käytössä on pöytävaraukset kahden tunnin ajaksi/pöytä, jolloin on varattava oma aika.

Seppälän Lammastilan ateriat valmistetaan omalla tilalla, liha on luonnollisesti kasvanut myös meillä. Perunat tulevat lähitilalta Rikkolan maatilalta. Kaikki ruokalajit valmistetaan alusta pitäen, olemme sitä mieltä, että maku syntyy sieltä. Aterioilla on pääsääntöisesti tilallamme kehitettyä ja hyväksi havaittua Nyhtökaritsaa, missä ruhosta ei mene mikään osa hukkaan. Pääsiäissunnuntain aterialla nautitaan täyteläisempiä makuja karitsanpaistilla punaviinissä.

Tervetuloa aitojen makujen äärelle.

Karitsanlihaa varattavissa omaan pääsiäispöytään viikoilla 11,12 ja 13. Rekopiirit pyörivät viikolla 12, jonne myös ennakkoon tilattujen savuviulujen toimitukset Pääkaupunkiseudulle, Itäiselle Uudellemaalle ja Kymenlaaksoon. Voit varata herkullisen savuviulun myös tilalta noudettavaksi, toimi pian! *** Karitsan savuviulu n.2,2-2,8 kg 32e/kg***

Seppälän lomalaitumella varattavissa tunnelmalliseen talvilomaan päiviä mukavasti. Majoitu mukavasti isommallakin porukalla saunoen ja paljuillen. Voit yhdistää pääsiäisenä myös herkuttelun lammastilalla. Majoitukseen kuuluu aina tutustuminen lammastilan toimintaan ja lampaisiin ennalta sovittuna aikana.

Ihanaa keväänodotuksen tunnelmaa 🙂

Tilaa uutiskirjeemme ja ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista tapahtumista, kuulumisista ja herkullisista resepteistä Seppälän Lammastilalta.

Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Voit muokata tilaustasi uutiskirjeen hallintasivulta, jonka linkki löytyy jokaisesta uutiskirjeestä.

Seppälän Lammastila logo
© 2024 Seppälän Lammastila
envelopephone-handsetmap-markercross-circlechevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram