Heinäkuussa herkutellaan täyden kesän aikaan grillin äärellä. Tälläkin kertaa resepti on “lainattu”.
Edellinen kunnanjohtajamme Arto Ylönen loi kuntaamme positiivista virettä ja heittäytyi täysillä kunnan vahvuuksien esilletuomiseen. Arto arvosti paikallista yrittäjyyttä ja ymmärsi sen arvon kunnan toiminnan vetovoimatekijänä. Hän toi myös Seppälän lammastilaa esille puheissaan ja toimissaan, kiitos siitä hänelle. Muistoksi hän jätti Lammaspurkki-tuotteeseemme tykästyen hienosti nimetyn burgerin- Lampurilainen. Tätä kannattaa kokeilla 🙂
Lampurilainen a´la Arto
Ainesosat
Tosi tumma reissumies
Seppälän lammastilan lammaspurkki-säilykeliha
Salaattia
Sulatejuustoviipale (maukas)
Majoneesia
Tomaattia
Valmistus
Varaa 1-2 reissumiestä/hlö. Esikäsittele ainekset. Avaa lammaspurkki molemmilta puolilta, pyöräytä veitsellä irti purkin seinämistä ja työnnä lihaköntti ulos. Leikkaa liha 3-4 pihviksi. Siivuta tomaatti, revi salaatti.
Grillaa tai paista pannulla lihapihvit rapeapintaiseksi, grillaa reissumiehet varoen kuivumista, laita pinnalle siivu sulatejuustoa sulamaan hieman. Kokoa Lampurilainen. Pohjalle salaatti, majoneesia, lihapihvi, tomaatti (majoneesi) ja kansi. Ja ai että! Kirjoittaessa kuola valuu. Nauti Lampurilainen hyvässä seurassa tilanteeseen sopivan juoman kanssa ja nauti kesästä -kaikilla aisteilla-
Lammaspurkit löytyy Villataivas-puodistamme, sekä markkinoilta ja rekopiireistä. Nappaa omasi.