Seppälän Lammastila logo

AJANKOHTAISTA

Touko-kesäkuu Seppälän lammastilalla

13.05.2022

Kesä, sinua odotetaan! Toukokuu on aloittanut lammastilan markkinakauden. Tilapuoti palvelee perjantaisin klo 16-19, puodista karitsanlihaa ja lammasmakkaraa tuoreena ja pakasteena, sekä lammasjalosteina lammassäilyke, lammasmeetwursti, sekä erä kuivalihaa. Lampaantaljavalikoima on täydentynyt uudella erällä, tule valitsemaan parhaat päältä! Villalankaa, neuleita ja huovutettuja tuotteita iloksesta ja lahjaksi, sekä mm. turkispohjalliset saappaisiin ja kesätossuihin. Tiedäthän; lampaanvilla lämmittää ja viilentää.

Kesäkuun yleinen lammasateria järjestetään 12.6.22 klo 12-15, nyhtökaritsaa kesäisten lisukkeiden kera tarjolla, varaa pöytäsi aterialle! Katso MENU

Nyhtökaritsaa lautasella

Tilaa uutiskirjeemme ja ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista tapahtumista, kuulumisista ja herkullisista resepteistä Seppälän Lammastilalta.

Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Voit muokata tilaustasi uutiskirjeen hallintasivulta, jonka linkki löytyy jokaisesta uutiskirjeestä.

Seppälän Lammastila logo
© 2024 Seppälän Lammastila
envelopephone-handsetmap-markercross-circlechevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram