Seppälän Lammastila logo

AJANKOHTAISTA

TÄYTTÄ KESÄÄ LAMMASTILALLA kesä-heinäkuu 2023

14.06.2023

TILAPUOTI AVOINNA PERJANTAISIN KLO 16-19, JUHANNNUSVIIKOLLA POIKKEUS; TORSTAINA KLO 12-19, Voit vierailla tilapuodissa myös sopimuksen mukaan, soita ja poikkea käymään! Karitsanlihaa on saatavilla juhannus-ja sitä edeltävällä viikolla tuoreena, sekä pakasteena. Teurastuksissa tulee taukoa heinäkuun loppuun saakka. Lihaa saatavilla puodista pakasteena niin kauan, kun tuotteita riittää. Miehikkälän menopäivänä 15.7.23 lammastilalla avoimet ovet, jolloin pääset katsomaan lampaita, vierailemaan tilapuodissa ja ruokailemaan lammastilan ensijulkaisun saavan Seppälän lammastilan Kymenlaakso Menun merkeissä. Tila avoinna klo 10-17. Lammasateria klo 12-15. Toivomme pöytävarauksia, mutta ruokaa tarjolla niin kauan muillekin, kun riittää.

Tähtiavauksia *karitsanlihaa sataavilla tuoreena ja pakasteena juhannuspöytään, sekä niin kauan, kun tuotteita riittää *lammasbratwurst-makkaraa grilliin viimeistään juhannuspuodista *kesätorit käynnissä, olemme mahdollisuuksien mukaan perjantaisin Miehikkälän kesätorilla klo 18-20(juhannus torstaina), Pyhällön kesätorilla juhannusaattona klo 10-12

Laidunkausi on käynnissä. Tänä alkukesänä ankara kuivuus koettelee nurmia niin laitumia-kuin rehunurmia. Kädet ristissä katsotaan taivaalle, että saataisiin sadetta. Lampaat nauttivat Seppälän lomalaitumen tunnelmasta, lampaita seuratessa levollisuus laskeutuu myös oman kiireentunnut ylitse ja joka päivä laitumella käydessä saa kokea voimaannuttavan meditatiivisen hetken. Seppälän lomalaitumen Lampurin Torpassa on varattavissa ainutlaatuisia lomaelämyksiä Majoitus-osioistamme. Varaa lomasi rentouttaviin hetkiin.

KYMENLAAKSO-MENU LAMMASTILAN TAPAAN Tilamme on mukana Cursor Oy:n hankkeessa Hungry for Kymenlaakso, jossa ravintolatoimintaa harjoittavat yritykset ovat saaneet muokata listalleen omannäköisensä Kymenlaakso Menun, jossa keskeisinä elementteinä on lähiruoka ja paikallisuus. Tilallamme kävi kuvausryhmä videoimassa, sekä kuvaamassa lammastilaa Kymenlaakso-Menun puitteissa. Tästä lisää toivottavasti heinäkuun alkupuolella, kun videot ja kuvia julkaistaan. Seppälän lammastilan Kymenlaakso Menu saa avauksensa Miehikkälän menopäivänä 15.7.23, jolloin tarjolla on monille perinteistä Nyhtökaritsaa kauden lisukkeineen. 28e/hlö, lapset 7-11v 12e. Voit varata tilausravintolaamme myös omalle ryhmällesi (10-54 hlö) ajan aterioimaan, sekä viettämään hyviä hetkiä ystävien parissa.

Seppälän lammastilan Kymenlaakso Menu

Lammastilan coctail-palat (L)

Kaali-coleslaw-salaatti(M,G)

Vihreä salaatti (M,G,V)

Lammaspalviliha (M,G)

Kauden hilloke tilan tapaan(M,G)

Kesäperunat tillivoin kera(L,G)

Tilan nyhtökaritsaa (M,G)

Aamulämmin rieska (M)

Kotikalja/vesi

Kauden jälkiruoka (L,G)

Kahvi/tee, pikkuleipä (L,G)

Tilaa uutiskirjeemme ja ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista tapahtumista, kuulumisista ja herkullisista resepteistä Seppälän Lammastilalta.

Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Voit muokata tilaustasi uutiskirjeen hallintasivulta, jonka linkki löytyy jokaisesta uutiskirjeestä.

Seppälän Lammastila logo
© 2024 Seppälän Lammastila
envelopephone-handsetmap-markercross-circlechevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram