Seppälän Lammastila logo

AJANKOHTAISTA

Marras-joulukuu lammastilalla, TILAPUOTI SULJETTU 18.11. ja 9.12.

18.11.2022

Vilkas marras-joulukuu:

KARITSAN SAVUVIULU -tilaukset avoinna, toimitukset viikolla 50 Rekopiireissä, sekä viikolla 51 noudettavissa tilalta, varaa omasi!

20.11. Kolmikulman joulumarkkinat Karhula klo 10-15

25.11. Harjun joulu, Harjun oppimiskeskus Virolahti klo 17-20

27.11. Museokorttelin joulu, klo 11-16 Kouvolassa

2.12 Miehikkälän joulunavaus: Seppälän lammastila palvelee klo 16-19, tarjolla glögiä ja piparia klo 11-16

4.12. Miehikkälän joulukalenteri luukku 4 Seppälän lammastila: Lammastilan jouluateria klo 12-15, tilapuoti avoinna klo 12-16

9.-11.12.Porvoon taidetehtaan joulumarkkinat

Vielä ehdit varata ryhmällesi elämyksellisen yksityistilaisuuden lammastilalla lammasaterian ja tilapuodin palveluiden parissa, ota yhteyttä😉

Vuosi vierii kohti loppuaan, elämme vuoden pimeimpiä hetkiä. Kylmä viima puhaltaa tunkeutuen luihin ja ytimiin, onneksi meiltä löytyy siihen ratkaisu😉🐑 Lampaantaljat ovat olleet ennennäkemättömässä suosiossa, ja aito värjäämätön ja keinokuiduton villa on vain niin lämmin 🥰.

Tilapuoti palvelee muutamaa poikkeusta lukuunottamatta perjantaisin klo 16-19, olemme suljettuna 18.11. lampureiden työreissun vuoksi, sekä 9.12. olemme Porvoon taidetehtaan joulumarkkinoilla. Puotiin voit varata myös käyntiajan sopimuksen mukaan soittamalla.

Lampolassa viimeisiä kerintöjä on vielä jäljellä. Astutusryhmät pyörivät kolmen pässin voimin ja maaliskuuhun odotetaan karitsointien aloitusta. Kesäkaritsat vierotettiin isänpäivän jälkeen ja punnitukset seuraavat hieman myöhemmin. Teuraseriä lähtee vielä lähelle joulua ja karitsanlihaa on saatavilla.

Seppälän lomalaitumen joulu on varattu jouluruokineen. Vapaana vielä päiviä/viikkoja rauhallisten pikkujoulujen/uudenvuoden viettoon. Tammikuun Lampurin Torppa on suljettuna. Seppälän lammastila toivottaa ihanaa joulun odotusta ja valoa ja lämpöä pimeyteen🐑❤🐏

Tilaa uutiskirjeemme ja ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista tapahtumista, kuulumisista ja herkullisista resepteistä Seppälän Lammastilalta.

Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Voit muokata tilaustasi uutiskirjeen hallintasivulta, jonka linkki löytyy jokaisesta uutiskirjeestä.

Seppälän Lammastila logo
© 2024 Seppälän Lammastila
envelopephone-handsetmap-markercross-circlechevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram