Valo määrä lisääntyy huimasti, lunta on vielä tulvillaan. Lammastilan kevättyöt ovat käynnistyneet kerinnän merkeissä, säkkeihin kerääntyy erä toisensa jälkeen ihanaa suomenlampaan villaa.
Uuhimammojen karitsointiaika lähestyy ja vatsat jo pömpöttävät mukavasti. Hieman kauhulla odotamme, mikä on tämän kevään ennätys, viime keväänä saimme todistaa kahdeksikon syntymää…
Tapahtumakalenteriin alkaa tulla pikkuhiljaa varauksia, kun ryhmien matkat alkavat varovasti liikkumaan. Tilan julkiset lammasateriatapahtumat tihentyvät kohti pääsiäistä, varaa pöytäsi kevään herkkuhetkiin.
Karitsanlihaosiossa näet myös viikot, milloin karitsanlihaa on tuoreena saatavilla, varaa pääsiäiskaritsasi ajoissa, myös savuviulun kanssa on hyvä olla liikkeellä piakkoin.
Markkinakausi käynnistyy 12.3.22 klo 11-14 Vantaalla Backaksen kartanon lähiruokapäivällä, tervetuloa!
Ateriatapahtumat alla
19.3. klo 12-15 MAALISKUUN LAMMASATERIA -nyhtökaritsaa lisukkeineen 25e/10e
9.4. klo 12-16 LAMMASATERIALLA KOHTI PÄÄSIÄISTÄ -nyhtökaritsaa lisukkeineen 25e/10e
15.4. klo 19-21 PITKÄPERJANTAIN LAMMASPÄIVÄLLINEN -karitsanpotkaa punaviinissä lisukkeineen 28e/10e
17.4. klo 12-16 PÄÄSIÄISATERIA LAMMASTILALLA -lammaspaistia lisukkeineen 28e/12e
18.4. KLO 12-16 2.PÄÄSIÄISPÄIVÄN LAMMASATERIA -nyhtökaritsaa pääsiäisen lisukkeilla 28e/12e
Varaa paikkasi pöytävarauksella aterialle yheydenottolomakkeella, tai soittamalla