Seppälän Lammastila logo

AJANKOHTAISTA

Lokakuu-marraskuu lammastilalla 2022

10.10.2022

Lammasaterioita, markkinoita ja pikkujouluvarauksia

Syksy on saanut ja värikäs ruska peittää vielä tienoon tätä kirjoittaessa. Syksyn markkinakausi on käynnistynyt varsin mukavasti ja kohti joulua näissä merkeissä kiihdytellään. Lampaiden laidunkausi on päättynyt ja kerintää on vielä jäljellä. Lammastilan Villataivas-puoti palvelee perjantaisin klo 16-19, sekä sopimuksen mukaan. Tilausravintola Karitsabaarissa on julkisia lammasateriatapahtumia: 15.10. klo 12-15 Lokakuun rosvopaistiateria, marraskuussa 13.11. suosittu Isänpäiväateria klo 12-14, sekä klo 14-16 kattauksilla karitsanpotkaa punaviinissä. Varaa pöytäsi aterioille.

Pikkujoulut, tyhy-ja kokouspäivät

Pikkujoulukausi käynnistelee pikkuhiljaa. Seppälän Lammastilan Karitsabaari-Villataivas on varattavissa ryhmällesi 10-54 hlö lammastilan joulupöydän, taikka ryhmällesi mukaellun aterian merkeissä. Tilapuoti palvelee aina ryhmää tilaisuuden yhteydessä. Voit myös halutessasi räätälöidä kanssamme tyhy-päivän ohjelmaa lampaisiin tutustuen, tai kokoustilana yrityksellesi/yhdistykselle. Karitsabaarissa tulijaa kohtaa lämminhenkinen tila, tulen räiske pönttöuunissa lämmittää. Tilaa ympäröivät lampaantaljat ja villatuotteet, sekä ruoan tuoksu huumaa. Aitous tuotteissa ja ruokatarjonnassa on kaikin aistein kohdattavaa rakkaudella valmistettua-juuri Sinulle.

Lampurin Torppa-majoitusta maalla

Seppälän lomalaitumella paimenlomakausi on päättynyt. Lampurin Tupa on varattavissa max 10 henkilölle hyvin mukavuuksin upeassa Miehikkälän maalaismaisemassa. Grillinavetassa vietät tulen räiskeessä muistiin jääviä kokemuksia. Palju on varattavissa myös pakettiin. Tuomme halutessasi porukallesi lammastilan aterian Lomalaitumelle nautittavaksi. Salpapolku tarjoaa vaellusreittejä, geokatköjä ja upeita luontoelämyksiä historiallisen salpalinjan maisemissa. Sienimetsät ovat helposti tavoitettavissa. Ratevan palveluyhdistyksessä toimii hyvätasoinen kuntosali, sekä uima-allasosasto, joka on vuokrattavissa yksityiskäyttöön.

Villataivaasta uniikit tuotteet

Ja se ihana villa…. Voi kuinka lämmittääkään lampaantalja käyttäjäänsä aidoissa väreissä, jokainen talja on uniikki ja värit aitoja-ilman värjäysaineita. Ja kuinka ihana on ottaa puikoille aidot villalangat ja neuloa syksyn hämärässä upeita ja niin hemmottelevia neuleita. Huopatossut-ja lapaset yllä ei muuten palele ja ihan sisäpiirivinkkinä, villasäärystimet jalassa nukut ilman suonenvetoa. Villataivas on nyt pullollaan upeita tuotteita omista suomenlampaistamme, varaudu jouluun ajoissa ja tilaa, tai poikkea ostoksille.

Karitsanlihaa varattavissa, sekä tilapuodista

Karitsanlihaa on saatavilla hyvin koko syyskauden. Jouluksi on jälleen tilattavissa joulupöydän herkku; karitsan savuviulu. Tämä on jo varattavissa. Myös muihin tilaisuuksiin kahden viikon varoitusajalla. Meiltä saat vinkit myös karitsanlihan valmistukseen. Kuinka helppoa onkaan kätkeä pataan kauden juureksia, sipuleita ja herkullista karitsanlihaa ja nauttia valmis ruoka vaikkapa pihan siivouksen jälkeen, kun ruoka maistuu.

Syksy ei ole tylsä aika, tervetuloa lammastilalle monipuolisen tarjonnan pariin!

Tilaa uutiskirjeemme ja ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista tapahtumista, kuulumisista ja herkullisista resepteistä Seppälän Lammastilalta.

Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Voit muokata tilaustasi uutiskirjeen hallintasivulta, jonka linkki löytyy jokaisesta uutiskirjeestä.

Seppälän Lammastila logo
© 2024 Seppälän Lammastila
envelopephone-handsetmap-markercross-circlechevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram