Seppälän Lammastila logo

AJANKOHTAISTA

Lammastilan tilapuodista karitsanlihaa ja helmikuun lammasaterialla Stifadoa. Lampurin Torpassa talven ihmemaa.

30.01.2024

Seppälän Lammastilan Tilapuoti Villataivas palvelee perjantaisin klo 16-19, sekä sopimuksen mukaan, poikkea käymään! Helmikuussa nautitaan lämpimän mausteista Kreikkalaista lammaspataa-Stifadoa

Karitsanlihaa on jälleen saatavilla niin tuoreena, kuin pakasteena, varaa omasi Rekopiireihin parillisille viikoille tai tilalta noutaen perjantaisin klo 16-19, tai sopimuksen mukaan. Herkulliset ja helpot vinkit talven maukkaisiin aterioihin kaupan päälle.

Lammastilan tilapuoti Villataivaan hyllyillä kävi kato joulun ja kovien pakkaskelien aikaan, nyt jälleen hyllyihin valmistuu hiljalleen huovutettuja lapasia, tossuja, turkispohjallisia, muhkumyssyjä ja kaulahuiveja, siitä ihanasta aidosta villasta ja lampaan turkiksesta tietenkin. Lampaantaljoja löytyy hyvä kattaus.

Tilausravintola Karitsabaari avaa ovensa jälleen julkisen aterian merkeissä 18.2.24 klo 12-15, lämmin lempeän mausteinen pata sopii talvikelin ateriaksi tässä menu

Seppälän Lomalaitumella on alkanut mukavasti majoituspäivät saunan lämmetessä ja grillinavetan tunnelmallisessa syleilyssä. Varaa talvilomasi, tai rauhallinen työskentelyjakso Lampurin Torppaan maaseudun rauhaan, kuitenkin hyvällä sijainnilla lähikaupunkien palveluiden ääreen.

Alkuvuodesta on aika suunnitella uutta ja parantaa vanhaa. Seuraa sivujamme ja löydä kanssamme jotain uutta. Päivitykset löytyvät tiheämmin Facebook-sivuiltamme ja Instagramista, oletko ottanut jo seurantaan?

Tulevia tapahtumia : 17.2.23 Hää-ja Juhlamessut Kotka Seppälän lammastilalta esillä tilausravintolapalvelut, majoituspalvelut niin yksityis-kuin yrityskäyttöön, vinkkinä myös polttariporukoille.

Tilaa uutiskirjeemme ja ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista tapahtumista, kuulumisista ja herkullisista resepteistä Seppälän Lammastilalta.

Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Voit muokata tilaustasi uutiskirjeen hallintasivulta, jonka linkki löytyy jokaisesta uutiskirjeestä.

Seppälän Lammastila logo
© 2024 Seppälän Lammastila
envelopephone-handsetmap-markercross-circlechevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram