AJANKOHTAISTA

Lammastilalla kevättä kohti -alkukevään tärpit Tilapuoti palvelee perjantaisin klo 16-19, sekä sopimuksen mukaan

20.02.2023

Maaliskuun lammasateria Seppälän lammastilalla 18.3.23 klo 12-15. Bufee-pöydästä ylikypsää karitsan lapaa ja potkaa paahdettuna salaatteineen ja jälkiruokineen. Pöytävaraukset 17.3. mennessä. Aikuiset 28e, lapset 7-11v 12e. Koko menu tästä.

Lammastilalla alkuvuosi on lähtenyt verkalleen käyntiin. Lampolassa eletään vielä rauhallisempaa kautta. Teurastukset ovat jo pyörineet kahden viikon välein, ja kiihtyvät kohti pääsiäistä. Muistathan varata pääsiäiskaritsasi ajoissa. Varattavissa myös karitsan savuviulua pääsiäisviikolle viikko 14 tilalta noudettuna sovittuun aikaan, tai kiertämissämme Rekopiireissä pääkaupunkiseudulla, Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. Pääsiäisen aikaan tilallamme järjestetään myös suuren suosion saaneita pääsiäiskattauksia pitkänäperjantaina, sekä molempina pääsiäispäivinä. Näistä tulee lähemmin ilmoitus, ateriat julkaistaan pian facebookissa. Voit varata myös ryhmällesi räätälöidyn tilaisuuden lammastilan Karitsabaarissa, jossa onnistuu kokouksen, kurssin, tyhypäivän, tai perhejuhlan viettäminen ryhmäkoolla 10-54 hlö (ihan maksimi 60). Varaa elämyksellinen päivä maalaisympäristössä aitojen makujen ja alkutuotannon lähteellä!

Majoitustilamme Seppälän lomalaitumen kylpyhuoneremontti valmistuu, ei aikataulussa, mutta ennen pääsiäistä viimeistään. Kesäaikaan lomalaidun, Lampurin torppa ja tilava grillitila on myös oiva ympäristö kurssipäivien, perhekokoontumisen tai ihan loman viettoon isommallakin porukalla. Lampurin torppa majoittaa jopa 10 henkilöä, talolle on myös mahdollisuus tilata lammasateriamme siellä majoittujien nautittavaksi.

Tilapuoti Villataivaassa taljavalikoima on jälleen huipussaan uuden erän saavuttua. Myös vuosia tauolla pllut villashaalien saantiin on jo toiveita. Yksi on valmistettu tilauksesta, ja toisen saamme myyntiin toivottavasti jo perjantaina 24.2.

Nautitaan valon lisääntymisestä ja vielä kauniista talvipäivistä täysin siemauksin.

© 2024 Seppälän Lammastila
envelopephone-handsetmap-markercross-circlechevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram