Seppälän Lammastila logo

AJANKOHTAISTA

Keskikesän juhlaan Seppälän lammastilalta

16.06.2024

Juhannusviikolla poikkeavat aikataulut! Tilapuoti Villataivas palvelee torstaina 20.6. klo 16-19, sekä sopimuksen mukaan.

Kesätoriaika kuumimmillaan! Sään salliessa löydät meidät 20.6. Miehikkälän kesätorilta klo 18-20, Pyhällön kesätorilta juhannusaattona 21.6. klo 10-12. Toreilta ja puodista löydät karitsanlihaherkut vinkkeineen grilliin, rosvopaistiksi tai vaikkapa suolaisiksi alkupaloiksi. Nyt sitä taas saa; Lammasbratwurst-grillimakkaraa erä. Maukas, lihaisa, maidoton, jauhoton, eikä sisällä sianlihaa, poimi omasi!

Juhannus, keskikesän juhla. Lammastilalla luonnonkierron kanssa kuljetaan käsi kädessä, välillä ote lipsuu, mutta useammin kuitenkin sopeutuen ja mukautuen. Laiduntavia lampaita seuratessa tyytyväisyys eläimistä tarttuu. Laidunpellolla lentelevät perhoset ja muut pörriäiset ja jokavuotinen kasvun ihme saa mielen herkistymään. Vaikka kuinka niitä töitä on jonossa, on laidunkierroksella upotettava kätensä lampaan turkkiin ja aistittava luonnon monimuotoisuutta ja kauneutta. Sen hetken turvin taas on mukavampi tarttua siihen loppumattomaan työn syrjään, josta kuitenkin nauttii.

Heinäkuussa järjestämme kaksi tapahtumaa yhdessä Vinksallaan-yrittäjä Vilman kanssa Seppälän lomalaitumella. 13.7. lauantaina klo 16:30-21 Hyvinvointi-ilta Seppälän lomalaitumella (45e/hlö), sekä 27.-28.7. Hyvinvointiviikonloppu Seppälän lomalaitumella neulomisen ja paimenloman hengessä 195e majoituksella ja 125e ilman majoittumista. Näistä julkaisemme ohjelman facebookissa ja Seppälän lomalaitumen Google-sivulla.

Heinä-ja elokuussa löytyy vielä tilaa Seppälän lomalaitumella Lampurin Torpassa paimenlomaa viettäen ja majoittuen Lampurin Torpassa, tai ihan majoituksella. Pian löydät sivuiltamme elämyspalvelumme. Voit kerätä ystäväporukan yhteen ja viettää ikimuistoiset hetket palveluidemme parissa majoittuen ja hyvinvointipalveluista virkistyen. Lammastilan herkut kruunaa tapahtuman.

Liity uutiskirje-listallemme ja kuule kuukauden vinkit ja resepti ensimmäisten joukossa!

Ihanaa keskikesän juhlaa ihan jokaiselle

Tilaa uutiskirjeemme ja ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista tapahtumista, kuulumisista ja herkullisista resepteistä Seppälän Lammastilalta.

Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Voit muokata tilaustasi uutiskirjeen hallintasivulta, jonka linkki löytyy jokaisesta uutiskirjeestä.

Seppälän Lammastila logo
© 2024 Seppälän Lammastila
envelopephone-handsetmap-markercross-circlechevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram