Seppälän Lammastila logo

AJANKOHTAISTA

Joulukuu täynnä tunnelmaa ja herkkuja

01.12.2021

Tilapuoti avoinna perjantaisin klo 16-19 sekä sovitusti

LAMMASTILAN JOULUKUU 2021, tilapuoti avoinna perjantaisin klo 16-19, sekä sovitusti

Hento lumi on laskeutunut tänne eteläänkin ja pakkanen kiristää otettaan. Lampaat märehtivät tyytyväisinä lampolan suokissa, osa ryhmästä käy ulkona välillä paalien vaihdon yhteydessä, enää ne eivät jää nautiskelemaan ulkoilmasta, vaan parkkeeraavat oven taakse odottamaan, että ovi aukeaa jälleen sisälle.

Lammastilalla joulu on jo vahvasti mielissä. Savuviulutilaukset ovat käynnissä, varaa omasi 13.12. mennessä ja voit noutaa viulun tilalta jouluviikolla, kysy myös toimitukset pääkaupunkiseudulle, Kymenlaaksoon ja Etelä-Karjalaan.

Itsenäisyyspäivänä lammastilalla tarjolla LAMMASTILAN JOULUATERIA,  klo 12-15 varaa pöytäsi. Aterialla jouluiset tilan laatikot, savulammasta, lammaspaistia, alkupalalla tilan saaristolaisleipää savulammasmoussen kera. Karitsabaarin ja Villataivaan tunnelma on rauhoittavan lämmin, puodista löydät uniikit lahjat jouluun, lämmöllä valmistettu-juuri SINULLE.

Tilapuoti palvelee PERJANTAISIN klo 16-19 jouluun saakka, sekä aina SOPIMUKSEN MUKAAN, soita minä piävänä tahansa ja poikkea puotiin, palvelemme aina paikalla ollessamme. Taljavalikoima on huikea ja uusi lankaerä saapui-kuin saapuikin tarjolle.

KARITSANLIHAA varattavissa vielä tämän vuoden hinnoilla, ensi vuonna lihan hinta nousee hieman. Mm. pakasteena löydät herkullista karetta, sekä myös valmiiksi pikapakastetut lihat. Ruokalahjaksi karitsapakkaus, se ei kulinaristilla mene hukkaan!

Joulumarkkinoilla tapaat meidät 28.11. Kouvolassa musekorttelissa, 4.-5.12. Strömforsin ruukissa Ruotsinpyhtäällä, 10.-12.12. Porvoossa Taidetehtaan joulumarkkinoilla, Tervetuloa!

Tilaa uutiskirjeemme ja ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista tapahtumista, kuulumisista ja herkullisista resepteistä Seppälän Lammastilalta.

Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Voit muokata tilaustasi uutiskirjeen hallintasivulta, jonka linkki löytyy jokaisesta uutiskirjeestä.

Seppälän Lammastila logo
© 2024 Seppälän Lammastila
envelopephone-handsetmap-markercross-circlechevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram