Seppälän Lammastila logo

AJANKOHTAISTA

Hyvää Uutta Vuotta 2023!

01.01.2023

Lammastilan vuosi käyntiin käsitöillä ja remontilla

Tilapuoti palvelee edelleen perjantaisin klo 16-19, myös 6.1.23. Seuraava tuore-erä karitsanlihaa tarjolla viikolla 3. tilapuodissa ja viikolla 4. Rekopiireissä . Vuoden markkinakausi käynnistyy 28.1.23 Backaksen kartanossa Vantaalla Lähiruokapäivällä klo 11-14. Karitsabaarissa ensimmäinen julkinen ateriapäivä on 12.2.23 ystävänpäiväetco-ateriana klo 12-15, jolloin tarjolla nyhtökaritsaa lisukkeineen ja jälkiruokineen. RYHMILLE VARATTAVISSA MYÖS YKSITYISTILAISUUDET KARITSABAARISSA 10-54 henkilölle.

Seppälän lammastilan väki kiittää päättyneestä vuodesta 2022 asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneita. Vuosi oli vaihderikas, koronarajoitusten helpotus käynnisti jälleen tilausravintolamme Karitsabaarin, jossa olikin runsaasti kysyntää alkvuosineljänneksellä ja syys-joulukaudella. Markkinat pyörivät jälleen entiseen tapaan ja ihmiset löysivät tiensä aitojen kasityö-ja ruokatuottajien luokse varsinkin joulumarkkinoilla. Seppälän lomalaidun sai majoittujia palvelemaan vanhasta navetasta hulppean ja tunnelmallisen grillitilan, sekä paljun. Majoitusvuorokausia kertyikin varsin mukavasti alkuvuodesta saakka.

Uutta vuotta kohti mennään tammikuussa käsitöitä tehden. Viimein usean vuoden jälkeen kangaspuut pääsevät töihin villashaalin tuotantoon, huovutettuja lapasia on tilauksessa jo tammikuun alkuun ja äitini Seijan puikot suihkivat villasukkien, tossuaihioiden ja pipojen parissa. Seppälän lomalaitumen Lampurin Torppa on suljettu tammikuun suunnitellun pesuhuone-ja saunaremontin ajaksi. Jo nyt voit varata lomasi alkutalven ja kevään päiville, kesäajan Laidunlomalle, tai syksyn ja joulun hemmottelulomalle maaseudun rauhaan.

Tilaa uutiskirjeemme ja ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista tapahtumista, kuulumisista ja herkullisista resepteistä Seppälän Lammastilalta.

Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Voit muokata tilaustasi uutiskirjeen hallintasivulta, jonka linkki löytyy jokaisesta uutiskirjeestä.

Seppälän Lammastila logo
© 2024 Seppälän Lammastila
envelopephone-handsetmap-markercross-circlechevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram