Seppälän Lammastila logo

AJANKOHTAISTA

Heinäkuussa lammastilalla

25.06.2024

Tilapuoti palvelee perjantaisin klo 16-19, sekä sopimuksen mukaan. Tilapuodista uusi erä lammasmeetwurstia, pakasteena karitsanlihaa, sekä lammasjalosteita ja tietenkin ihanat villa-ja taljatuotteet

20.7. klo 12-15 Heinäkuun lammasaterialla kesäinen Kymenlaakso-Menu, varaa pöytäsi herkkujen ääreen. Varaukset yhteydenottolomakkeella tai Wa/p. 0503258789

Lammastilalla odotetaan heinätöiden taukoavan jo viimein heinäkuussa. Tänä vuonna on haasteita riittänyt ensin kuivuuden hidastaman kasvun, ja korjuuseen tulleiden sateiden välillä.

Päätila on lähes tyhjä lampaista heinäkuun ajan, oiva hetki pestä lampolaa ja valmistautua elokuun karitsointiryhmän saapumiseen.

Vielä ehdit varata lomasi lammaspaimenena majoittuen. Lomat ovat saaneet kovasti kiinnostusta ja varauksia.

Uutena tuotteena kovan kysynnän vuoksi on julkaistu verkkokauppaamme Lammastilavierailu “Pikkupaimen”, joka on nyt saatavilla. Varaa lämpimiä muistijälkiä jättävä hetki lampaita silitellen ja niiden elämään ja monipuoliseen tuotantoon tutustuen. Vierailuhetken kruunaa välipalatarjoilu sään salliessa laidunympäristössä.

Liity mukaan postituslistallemme ja poimi parhaat vinkit herkkuihin, niin villa-kuin lihatuotteisiin.

Seuraa meitä somessa Facebookissa tai Instagramissa

Nautinnollista keskikesää!

Tilaa uutiskirjeemme ja ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista tapahtumista, kuulumisista ja herkullisista resepteistä Seppälän Lammastilalta.

Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Voit muokata tilaustasi uutiskirjeen hallintasivulta, jonka linkki löytyy jokaisesta uutiskirjeestä.

Seppälän Lammastila logo
© 2024 Seppälän Lammastila
envelopephone-handsetmap-markercross-circlechevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram