Uusi vuosi ja uusi vuosikymmen

Uusi vuosikymmen alussa. Talvi täällä etelässä kirjoitusajankohtana on varsin synkeää katseltavaa. Puolensahan siinä toki myös on, karitsiden kerintää talviterällä pystyy huoletta tekemään, kun pari seuraavaa viikkoa näyttää vielä plusasteita pääosin.

Tilalla joulukausi oli hyvin kiihkeä, kiitos siitä vielä kaikille asiakkaillemme niin tilakäynneillä, markkinoilla ja reko-piireissä! Tammikuu on ollut rauhoittumisen aikaa, sekä pikkuhiljaa tuotteiden valmistusta. Ensimmäiset markkinat ovat Backaksen kartanolla Vantaalla 25.1, tervetuloa.

Tilapuoti palvelee vanhaan tapaan sopimuksen mukaan, teurastukset käynnistyvät viikolla 3. ja karitsanlihaa myös puolikkaan erissä on jälleen saatavilla. Tilapuodista pienemmissä erissä löydät pakasteena lihaa talven patoihin ja herkkuihin. Muistathan varata ajoissa pääsiäispöytään lammasherkkusi!

Aloitan reseptikokoelman keräämisen tilan tapaan valmistetuista lammasherkuista. Kuukausittain julkaisen yhden reseptin kuvineen facebook-ja kotisivuilla. Ensimmäinen jakso 12.1.20, pyhäruokana karitsan kare kruunupaistina.

Tilausravintolastamme voit varata ryhmällesi (10-54hlö) tilan lammasateriakattauksen, tilapuodin tuotteet samassa rakennuksessa kotiinviemisiksi.

Julkiset lammasateriatapahtumat jatkuvat kuukausittain helmikuusta alkaen. Pääsiäisenä kattaukset kahtena päivänä. Aterioihin pääset TÄSTÄ