PIKKUJOULU LAMMASTILALLA RYHMÄLLESI

Haluatko jotain uutta autenttista nautintoa yhdistys/yritys/perheryhmällesi? Lammastilla pääset aidossa ympäristössä, ja aitojen makujen äärellä nauttimaan käsin tehdystä ruoasta, sekä tekemään tilapuodissa hankintoja jouluksi, tai vaikka ihan itsellesi. Puodissa tilan lammasjalosteet, karitsanlihaa pakasteena, ja myös tiheästi tuoreena, tilan lampaantaljat ja villalangat, sekä niistä neulotut, huovutetut tuotteet. Kikki ilman väriaineita!

Tilan pikkujouluateriat ryhmille varattavissa, vielä löytyy marraskuulta ja joulukuulta arkipäiviä, sekä pyhäpäiviä.

Varaukset mielellään kahta viikkoa ennen. Ryhmäkoko 10-54 hlö.

Varaukset sähköpostitse: seppalanlammastila@gmail.com

Tiedustelut puhelimitse 0503258789 (Anu)

JOULUMENU, KLIKKAA LINKKIÄ: Jouluateria 2019