Lammasateriat kohti pääsiäistä

Tilan lammasaterioilla pääset nauttimaan tilan ”Karitsabaarissa” lämminhenkistä tunnelmaa itsetehtyjen lammasherkkujen äärellä. Tuotantoa todella suoraan tilalta! Pyrimme hyödyntämään myös muissa ruoka-aineissa lähialueen tuotantoa.

Tervetuloa herkuttelemaan, nauttimaan ja viivähtämään kanssamme. Tilan villapuoti ”Villataivas” tarjoaa myös aitoja tuotteita luonnon väreissä. Koe villan turvallinen lämpö ja pehmeys, sekä rauhoittava tunnelma.

Lampolaan pääset tutustumaan isäntäväen seurassa. Täällä viimeistään hukkuvat arjen murheet eläinten käytöstä seuratessa. Aika moni viivähtää rapsutellen ja eläimiä seuraten tovin, jos toisenkin. Aika hukkuu ja mieli lepää. Eläimistä voi oppia; mitä me oikeastaan murehdimme, hetki on tässä ja nyt…

 

Linkkiä klikkaamalla näet ateriakohtaisen menun

30.3 .19Lammasateria tuotantotilalla 

-Nyhtökaritsamenu

 

14.4.19 Lammasateria tuotantotilalla

-lampaanpotkaa punaviinissä

 

21.4.19 Pääsiäisateria lammastilalla 

-nyhtökaritsamenu

 

22.4.19 Pääsiäisateria lammastilalla 2.Nyh

-Nyhtökaritsamenu 2.